close

職訓課上的另一份電影報告,在網路上上抓了中文電影大綱,再次捲起袖口跟荷蘭文交戰~

File:Erin Brockovich.jpg

一、 報告主題:
永不妥協女性自我價值的肯定與實現

二、影片基本資料:
片名:永不妥協《Erin Brockovich
導演:史帝芬索德柏(Steven Soderberg)
演員:艾琳(Erin Brockovich) ─茱莉亞蘿柏茲(Julia Roberts)
          
艾德(Ed Mastry)      ─亞伯特芬尼(Albert Finney)
         
喬治(George )        ─亞倫艾克哈特(Aaron Eckhart)
出版:2000年,哥倫比亞影片公司,美國
片長:128分鐘 

* Erin Brockovich (Lawrence (Kansas), 22 juni 1960)
* Juila Roberts ontving een Oscar van de rol.
*De echte Ed Masry overleed op 7 December 2005 in Californië op 73-jqrige leeftijd aan de gevolgen van diabetes
糖尿病
*
Erin Brockovich zelf speelde een klein rolletje als de serveerster服務生 Julia.Tegenwoordig leidt ze een consultancybedrijf.顧問公司

 

Ik ga een film die heet “ Erin Brockovich” voorstellen,

Deze film is uit 2000, gebaseerd op een waargebeurd verhaal die gebeurde in 1993. Julia Roberts speelt de rol van Erin Brockovich.

Erin is een gescheiden moeder met drie kleine kinderen,

Deze film begon met een interview bij een ziekenhuis, Erin ging naar een ziekenhuis om te soliciteren, ze zei voorzichtig en eerlijk tegen de interviewer dat ze geen gepasste ervaring had, niet zo veel studeerde, 2 maal gescheiden is en ook voor 3 kleine kinderen moest zorgen, ze had geen geld en had erg dringend een job nodig...., Na zoiets gezegd, de interviewer natuurlijk zei “ NEE” tegen haar.

Erin was erg teleurgesteld en hopeloos, daarna vertrok ze van het ziekenhuis naar haar auto die op de straat parkeerde, toen ze bij haar auto kwam, zag ze een ticket onder haar ruitenwisser, ze werd er zo moe van en vloekend reed ze weg. Toen ze aan het eerste kruispunt kwam, was er plotseling een auto die door het rode licht reed en tegen haar botste, daardoor werd haar nek erg gewond, dat is nog niet het ergste, ze vroeg een advocaat die Ed Mastry heet om haar zaak in de rechtbank op te nemen. In de hoop dat ze een beetje geld van de chaffeur kon krijgen, maar wegens haar onbeleefde gedrag en praat in de rechtbank, verloor ze haar zaak, daardoor kreeg ze niets van de medische compensatie en natuurlijk moest ze haar advocaat ook nog betalen. Na ze terug thuis kwam, ze zag de oppas van haar kinderen, en zei de oppas tegen haar dat ze gaat verhuizen en voor haar kinderen niet meer zou kunnen zorgen, zodat Erin in een ander groot probleem zat, ze was totaal leeg en moe. Plus, ze zag de kinderen rond lopen in het huis, dus werd ze kwaad op de kinderen en ze verloor haar temperament.

Daarna had Erin vele moeilijkheden met haar leven, dus Erin ging terug naar haar advocaat, Ed, en vroeg Ed om om een job, ze deed heel vervelend, de eerste indruk die Erin op Ed maakte was : praatte onbeleefd, slecht temperament, stoutmoedige kledij, maar door haar oprecht gedrag kreeg ze een job als de advocaat-medewerkster bij Ed’s kantoor.

En door te werken bij Ed, dat was de kans die ze nodig had om te bewijzen dat ze meer dan een paar grote borsten en lange benen heeft. Erin werkte graag en hard bij Ed en ze leerde meer en meer door de dossiers te lezen, en op een dag vond ze een verdachte zaak over een bedrijf in Californië dat Pacific Gas & Electric Company heet, dat giftige stoffen loost in het drinkwater in een stadje. Ze kwam er door eigen onderzoek achter dat een miljarden bedrijf drinkwater vervuilt met het lozen van gif, hierdoor werden vele mensen ziek en overleden.

In eerste instantie nam niemand Erin serieus, en ook de zieke bewoners van het stadje niet. Maar Erin is een speciale vrouw met een hart voor gerechtigheid, ze gaf niet op, ze wou de zieke bewoners helpen doch ze geen enkele professionele bijscholing voor advocaten had. Maar ze begon om elke familie van de stadje te bezoeken en met haar eerlijke gedrag acepteerden de slachtoffers Erin en werkten ze samen met haar, Erin deed haar best om alle data te verzamelen en te lezen, één keer ging ze naar een waterbureau, gebruikte ze haar bijna uit-springende borsten om met de bewaker te flirten, daardoor kreeg Erin de belangrijke data.

Tijdens het onderzoek van de zaak, moest Erin veel werk doen, zodat haar kinderen haar vaak niet konden zien. Haar vriend, George, die graag met de motor reed en lang haar en een snor had, hij zag er heel slordig uit maar hij is een man met een goed hart, hij hielp Erin om voor haar kinderen te zorgen en steunde Erin met haar werk, en na hard werk van 18 maanden, Erin en Ed wonnen deze zaak uiteindelijk, en de bedrijf werd veroordeeld被判決 tot een schadevergoeding補償金額 van 333 miljoen dollar.

arrow
arrow
    全站熱搜

    anndawn 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()